Snedkerkøkken der er skræddersyet efter dine drømme og behov

Drømmer du om at få et specialkøkken, der er skræddersyet til din bolig? Så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder et smukt snedkerkøkken samt fuldendte indretningsløsninger til dit hjem, der er æstetiske, funktionelle, og hvor der er en holdning til valg af materialerne. Vi tilbyder specialdesignede snedkerkøkkener til kunder i hele København, Nordsjælland og på resten af Sjælland.

Et snedkerkøkken er et luksuskøkken, der er bygget op i hånden af vores dygtige snedkere, der kan deres håndværk. Når du bestiller et håndlaveret designerkøkken hos os, har vi kontrol over hver eneste samling i køkkenet, og vi kan dermed imødekomme alle dine ønsker, behov og drømme.

Valg af materialer og design

Et snedkerkøkken fra din møbelsnedker Michael Hansen udvikles med henblik på enkle linjer og effektivitet. Køkkenet bliver bygget op om den enkeltes ønsker og de givne omgivelser. Møblerne udføres i massivt træ af træsorter som:

  • Teak
  • Mahogni
  • Ahorn
  • Eg
  • Kirsebær
  • Elm
  • Eller efter ønske

For at skabe helhed i designet kombineres et snedkerkøkken i træ med glas, aluminium, stål eller farver. Helhedsindtrykket skal være individuelt, stilrent og med sans for detaljerne.​

Grundmøblet udføres i massive træsorter med overfladebehandling af lak, olie eller sæbe. Møblerne indrettes med en kombination af skuffer, hylder, låger og hvidevarer. Skufferne fremstilles i massivt træ eller aluminium med fronter med træ, aluminium, stål eller malerplader. Skuffer af træ samles med sinker. Alle skufferne leveres med fuldt udtræk, hvilket sikrer en maksimal udnyttelse. Skufferne kan også afdækkes med køkkenlåger.

Lågerne fremstilles af hærdet satinatorglas, massivt træ, aluminium, stål eller plader med malet overflade. De kan monteres som skydelåger med aluminiumsprofiler og kuglelejer eller med hængsling. 

De flytbare hylder udføres i hærdet satinatorglas. Ved valg af bordplade har vi plader i massivt træ, sten, artstone, stål eller glas. Dit snedkerkøkken stilles på ben af aluminium eller stål.

For totalløsninger forhandler vi hårde hvidevarer fra Bosch og Siemens. Jeg tilbyder desuden også Garderobeskab efter mål og behov.

Hvad koster et snedkerkøkken?

Vores priser på et snedkerkøkken afhænger i høj grad af dine ønsker til køkkendesign, valg af materialer og køkkenets størrelse.
​Uanset om du ønsker køkkenskabe, skuffer eller en køkkenø i midten, kan vi finde den rette løsning til dig.

Få inspiration til dit nye køkken her på siden og kontakt os på telefon 24 24 ​81 14, e-mail info@michael-hansen.dk eller via vores kontaktformular for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Når vi kender til dine ønsker og behov, udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig på dit nye snedkerkøkken. 

Er du interesseret?

Kontaktoplysninger

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Vil du ringes op

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er medlem af