Garderobeskab efter mål designes og fremstilles efter dine ønsker

Kunne du tænke dig at få designet et garderobeskab efter mål, så det passer lige præcis til din bolig samt dine ønsker og behov? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i specialfremstillede elementer til garderober, og vi tilbyder luksuriøse garderobeskabe efter mål af højeste kvalitet til kunder i København, Nordsjælland og hele det øvrige Sjælland. 

Få et specialbygget garderobeskab efter mål

Vi tilbyder forskellige former for garderobeskabe efter mål med fokus på det gode håndværk. Du kan for eksempel vælge imellem følgende skabstyper:

  • Indbygget skab
  • Skab med foldedøre
  • Walk in closet
  • Fritstående klædeskab med skydedøre eller låger

Vi fremstiller et garderobeskab efter mål i massive træsorter med individuel indretning. Skuffer og bøjlestænger med fuldt udtræk giver let adgang til dit tøj. Skydedørene udføres i satinatorglas med aluminiumsprofil og kuglelejer, og benene er af sandblæst aluminium.

Vi sørger for alt fra opmåling til montering

Når du vælger at få designet og fremstillet et garderobeskab efter mål hos vores møbelsnedker, sørger vi naturligvis for alt arbejdet lige fra den indledende opmåling til den færdige montering. Det betyder, at du kan få et klædeskab, lige præcis som du ønsker det, og vi kan tilpasse det, så det passer 100 % størrelsesmæssigt ind til det sted, hvor det skal stå, uanset om der er tale om et indbygningsskab, et walk in closet eller et fritstående garderobeskab efter mål. Jeg tilbyder desuden også et skræddersyet snedkerkøkken efter dine ønsker og behov.

Kontakt os og hør mere om mulighederne eller indhent et tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder, når det kommer til design og fremstilling af et klædeskab efter mål, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et gratis og uforpligtende tilbud?

Så kan du enten ringe til os på telefon 24 24 ​81 14, skrive til vores e-mail info@michael-hansen.dk, eller du kan skrive til os ved at udfylde vores kontaktformular her på denne side, hvis du foretrækker det. 

Er du interesseret?

Kontaktoplysninger

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Vil du ringes op

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er medlem af