michael hansen furniture​​

​​Ring til os på

24 24 81 14

Køkken​

Et køkken fra Michael Hansen udvikles med henblik på enkle linier og effektivitet. Køkkenet bygges op om den enkeltes ønsker og de givne omgivelser. Møblerne udføres i massiv træ af teak, mahogni, ahorn, eg, kirsebær, elm eller efter ønske. For at skabe helhed i designet kombineres træet med glas, aluminimun, stål eller farver. Helhedsindtryk skal være individuelt, stilrent og med sans for detaljerne.

Grundmøblet udføres i massive træsorter med overflade-behandling af lak, olie eller sæbe. Møblerne indrettes med en kombination af skuffer, hylder, låger og hvidevarer. Skufferne fremstilles af massive træ eller aluminium, med fronter med træ, aluminium, stål eller malere plader. Skuffer af træ samles med sinker. Alle skuffer leveres med fuldt udtræk, hvilket sikrer en maskimal udnyttelser. Skufferne kan afdækkes med låger.

Lågerne fremstilles af hærdet satinatorglas, massivt træ, aluminium, stål eller plader med malet overflade. De kan monteres som skydelåger med aluminiumsprofiler og kugle-lejer eller med hængsling. De flytbare hylder udføres i hærdet satinatorglas. ved vaæg af bordplade, har vi plader i massiv træ, sten, artstone, stål eller glas. Møblerne stilles på ben af aluminium eller stål. For total-løsninger forhandler vi Bosch og Siemens hårde hvidevarer.

Skal vi ringe til dig ?

​Ønsker du at blive ringet op ang. et GRATIS uforpligtende tilbud?

​​​

Udfyld formularen her under og så ringer vi dig op hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Ryesgade 19-21

2200 København N

Tlf. 24 24 ​81 14

E-mail: info@michael-hansen.dk

Her ligger vi​

Vi er medlem af